pondělí 5. prosince 2011

Assassin's Creed Revelations je venku

A jak už to u Playmana bývá zvykem, hru doprovázela povedená akce. Tentokrát se nejednalo o nějakou jednorázovou párty, noční prodej nebo podobné známé speciality. Tyto akce mají jeden veliký problém, pro značnou část fanoušků jsou nedostupné. Většinou se konají v Praze a pro někoho z kouta republiky to může být lehce z ruky. Právě proto Playman uskutečnil Assassin's Creed Tour, který začínal v Hradci Králové. Následovala města Olomouc, Brno, dokonce i Bratislava a celá akce samozřejmě vrcholila v Praze. I díky pokrytí velkého území byla účast ohromná. Návštěvníci mohli soutěžit o hodnotné ceny, potkat se s dalšími fanoušky série, popovídat si se zaměstnanci Playmana a také si odnést plnou hru. 


Po dobu AC Tour probíhala také soutěž o nadupaný počítač v hodnotě téměř 50 000 Kč. Do soutěže se přihlásilo 5 000 účastníků a do závěrečného slosování prošlo 3 500 z nich. Závěr celé akce, a také vyhlášení soutěže o počítač Playman připravil ve spolupráci s naším pořadem Indian. Ve čtvrtek od 18:00 tedy probíhal připravený přenos, který byl vysílán po dlouhé době opět živě. 


A jak to tak bývá, v živém přenosu se může stát opravdu vše. Velmi zajímavá situace vznikla, když jsme volali přímo ze studia výherci a oznamovali mu tu skvělou novinku, že se stal majitelem soutěžního počítače. Nejen, že si nepamatoval, že se nějaké soutěže účastnil, také nevěděl, že se bude vyhlašovat v Indianovi a celkově mu vypadlo z hlavy, o co vůbec šlo. Když jsme si k telefonu vyžádali rodiče, málem nám položili telefon. Však se můžete sami podívat na záznam z celého přenosu. Je mnohem uvolněnější, než klasické díly. 

Žádné komentáře: