pátek 13. ledna 2012

Kinect Silvestr

Pravda, Silvestr už je dávno za námi a někteří si na něj možná vůbec nevzpomínají. Já ho strávil s přáteli z redakce Indiana a samozřejmě také s Káťou, která s sebou měla foťák. Většinu fotek jsem ale stejně fotil já a valnou část záběrů také kameroval. Když jsme pak seděli a přemýšleli, co s volným odpolednem, sestříhat těch pár záběrů do jednoho krátkého videa byl super nápad. A věřím, že se to ve finále poměrně povedlo a pár vtipných momentů ve videu vyznívá opravdu dobře. Pokud vás zajímá, jak tráví Silvestr herní redaktoři, můžete si pustit následující video :)


2 komentáře:

Majko řekl(a)...

Mě nejvíc dostal ten kretének co psal na facebooku, že jste měli totálně suchej Silvestr. Imho lidi co se na Silvestra musí ožrat na sračky a nic si z toho nepamatovat, tak tihle většinou nemaj Silvestra s kým trávit, protože nemaj na dobrou společnost. Jejich kamarádi jsou většinou jen banda feťáků co se válí pověšení někde o zábradlí na ulici. Váš Silvestr byl náhodou dost hustej, museli jste se perfektně bavit a sestřih se povedl! :)

Petr Vojtěch řekl(a)...

Díky! :) Jednoznačně souhlasím... ale ono to nemá smysl řešit. Vždycky se někdo takový najde. A tam je přesně vidět, že moc nemá vlastní vůli a prostě jde s davem. A co hůř, věří, že je to jediná správná cesta.

Ale je to každého věc, jen by své názory neměl vnucovat dalším lidem.