neděle 24. října 2010

Let's Go

Se spolužáky jsme rozjeli nový studentský projekt s akčním názvem Let's Go. Zatím jsme čtyři a každý jdeme tak trochu jiným stylem. To se zdá jako veliká výhoda, protože máme vlastně na vše pohled ze čtyř stran. Úplné znění našeho cíle se teprve formuje, ale už nyní máme představu o možné budoucí tvorbě. V první řadě chceme upozorňovat na zajímavé akce, které se konají převážně na našem území.

 

Hodláme tvořit volné a užité umění. Pod volným uměním si představuji nějaké projekty, kdy každý zpracujeme vlastním stylem určité téma. Z té nejednotvárnosti může vzniknout velmi zajímavý celek. Užitým uměním se rozumí propagace. Ať už našeho záměru nebo jiných společností/lidí. Už v této době tvoříme nový vizuální styl pro jednu firmu, ale podrobnosti ještě nesmíme prozradit. V přípravě je i spolupráce na projektu AntiXeno, s čímž souvisí pořádání soutěží se zaměřením na děti a mládež. 
V současné době domlouváme spolupráci s dalšími školami a doufáme ve společné projekty. Příští týden se koná výstava drinkART v Liberci a určitě nebudeme chybět. Let's Go jsme zatím propagovali jen v rámci akce EDUCA 2010 a na Facebooku.


Žádné komentáře: